Event

Elk event heeft een sterke fotoreportage nodig. Van kleine meetings tot grootschalige bedrijfsevents. We zorgen ervoor dat je al deze momenten opnieuw kan beleven en kan delen met je gasten. Korte deadline en snelle oplevering nodig? Sure we can beat it!

Mediabooth

De kers op de taart voor elk event! Je gasten worden in beeld gebracht voor een gepersonaliseerde achtergrond. Ze krijgen een fotostrip als leuke herinnering aan een nooit te vergeten evenement, of/en er is de mogelijkheid om de beelden digitaal te delen.

Campagne

‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’, al kunnen een goed design en een krachtige slogan eveneens onmisbare schakels zijn van een geslaagd campagnebeeld. Met een creatieve brainstorm en goede afstemming bepalen we samen het gewenste eindresultaat.

Portret

In één sterk beeld de persoonlijkheid van iemand vatten, karakterportretten bij een artikel of interview, of toch eerder uniforme personeelsfoto’s. Wij maken impactvolle beelden.

Corporate

Bedrijfsreportages, corporate magazines of brochures,… dit zijn slechts enkele van de opties. Onze kracht is dat we ons volledig vastbijten in jouw vraag en doelstelling.

Product

‘It’s all about the details’ en laat nu net die foto’s nodig zijn voor jouw webshop of catalogus. Van food photograhy, tot fashion en machines, wij brengen elk detail minutieus in beeld.

Drone

‘The world looks beter from above’ zegt men wel eens, maar met drone fotografie is het vooral heel makkelijk om een geweldige overview van je evenement, bedrijf of referentieproject te krijgen.

360 graden

Je wil iets opwindend om je merk te vertegenwoordigen? Wij zetten volop in op 360° fotografie, cinemagraphs en andere innovaties om jou te voorzien van cutting edge technologieën!

Studio

In onze studio vullen we de setting en eindresultaat van de beelden naar wens in. Een egale achtergrond of gestylde mobiele wanden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Nog een ander idee?

Kan je hierboven niet vinden wat je zoekt? Of heb je een geweldig fotoidee, maar weet je niet waar te beginnen?
Contacteer ons en bij een koffietje gaan we opzoek naar de ‘klik’.